Månedens frivillig: Heidi Monslaup Eikås

Hver måned gir vi en liten oppmerksomhet til en frivillig som gjør en innsats for andre i kommunedelen. Denne måneden gikk blomsten til Heidi. Hun er frivillig i Teateret Mitt Sunde/Kvernevik Teaterverksted.

Heidi er sterkt engasjert i Teateret Mitt. Gjennom en årrekke har Heidi vært en person i Teateret Mitt som har bidratt til å holde orden på både kostymer, medlemmer og  styret. Alltid positiv og inkluderende i sitt arbeid, for å skape ett godt miljø og trygge omgivelser for de unge skuespillerne. Er det noe som skal ordnes, anskaffes eller lages er Heidi den første til å melde seg, ifølge forslagsstiller. Aldri et nei i den munnen! Hun byr på seg selv med en åpen og inkluderende væremåte, som gjør at alle i Teateret Mitt følerseg verdsatt og trygge. 


Vi takker Heidi for innsatsen hun som gjør! :)


Nominer en frivillig!

Hver måned deler frivilligsentralen ut en blomst til en frivillig som gjør en innsats i bydelen. Kjenner du noen som fortjener en liten oppmerksomhet? Vi vil gjerne ha inn et forslag fra deg!

Det kan for eksempel være en frivillig trener i et idrettslag, en frivillig på sykehjemmet eller som står på i akkurat din organisasjon.
 
 Vi ønsker forslag på frivillige fra lag, organisasjoner og grupper i hele kommunedelen. 

Forslagsskjema finner du via denne linken: https://forms.office.com/r/evg0VeTU4r

2024 © Madla og Kvernevik Frivilligsentral