Kommunedelsutvalget ønsker innspill fra innbyggerne!

Gode madlaborgere! Vi ønsker innspill fra flest mulig av dere på følgende sak: Madla og Kvernevik kommunedelsutvalg har fått flere henvendelser fra lag og organisasjoner som etterlyser lokaler for sin virksomhet. I dag er det primært de to bydelshusene som kan ta i mot disse, men kapasiteten her er begrenset noe som gjør det vanskelig for enkelte å avholde møter og annen virksomhet i gode og tilpassede lokaliteter.
Vi i kommunedelsutvalget har fått vite at det fra tidligere har vært et egnet bygg i Madlamark som har vært benyttet til denne type funksjoner. Dette ligger i Rappveien 19 og var i Madla Sanitetsforenings eie i flere år før kommunen overtok det. Kommunen har siden benyttet det til forskjellige formål ved Madlamark skole.


Nå bygges det ny skole her med utvidet skolegård og rom for sykkelparkering. Det siste gjør at administrasjonen har foreslått og fått vedtatt riving av bygget. I kraft av mangelen på lokaler som nevnt innledningsvis ønsker kommunedelsutvalget en omkamp der vi vil beholde Rappveien 19 (som for det meste kan brukes uten kostbar restaurering). Vi mener det må kunne finnes alternative steder å anlegge sykkelparkering for skolens elever innenfor skolens areal, slik at et fullt brukbart hus ikke må rives.


Det er nå åpnet muligheter for at kommunedelsutvalgene kan fremme egne saker, og vi vil sende inn sak om dette så sant det er i kommunedelens beboere sin interesse. Derfor ber vi om flest mulig tilbakemeldinger fra dere hvorvidt dere er enige med oss eller ikke i at Rappveien 19 må bestå slik at saniteten, Lions og andre organisasjoner som mangler plass kan benytte dette gode tilbudet. Vi ønsker å komme i gang med saken snarest mulig og ber om tilbakemeldinger fra dere innen 20. februar.


Innspill kan sendes via kommunedelsutvalget sin Facebookside: https://www.facebook.com/Madla-Kvernevik-kommunedelsutvalg-1308369982571256


2024 © Madla og Kvernevik Frivilligsentral