Tirsdag 7 Juli
kl. 19:00 - 20:00 Gratis pilates Kvernevik bydelshus
Vi tilbyr gratis pilates hver tirsdag. På grunn av korona kan det kun delta 20 stk hver gang. "Første-mann-til-mølla"-prinsippet. Alle som kommer på oppgi fullt navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing.

Lyst til å delta på gratis treninger i ditt nærmiljø?

Frisklivssentralen og frivilligsentralene i Stavanger har sammen utviklet tilbudet «Trening med mening». Her ønsker vi å tilby gratis treninger i nærhet til der folk bor. Savner du et treningstilbud i ditt nærmiljø? 

Ta kontakt med Line Møllerop på e-post: lmollerop@stavanger.kommune.no eller telefon 90618306

Vil du bli frivillig?

Vi står for opplæring, støtte og veiledning, utstyr og den praktiske hjelpen du trenger hvis du kunne tenkt deg å være frivillig instruktør. Som frivillig kan du drive med ulike treningsøkter. Det kan for eksempel være pilatesinstruktør, veiledning på styrkerom, gymtreninger, svømmelærer og mye mer. 

Neste kurs blir til våren 2020. Her vil det bli gitt mer informasjon om prosjektet, generell idrettslære og hva det vil si å være frivillig. 

Ønsker du å melde deg på eller vite mer om dette kan du ta kontakt med Line Møllerop på e-post: lmollerop@stavanger.kommune.no eller tlf.: 906183062020 © Madla og Kvernevik Frivilligsentral